Publisert på

Paul Pogba med trå start for Manchester United

Etter en imponerende debut av Pogba har han i etterkant ikke klart å sette sitt preg på Manchester United. Pogba fikk enormt med skryt etter sin første match for United i 2-0 seieren over Southampton, men siden så har det gått trått.

Manchester United har siden 2-0 seieren mot Southamton tatt en lite imponerende 1-0 seier mot Hull, før de tapte mot City i Premier League, Feyenord i Europa League og nå siste mot Watford i Premier League. Pogba var har allikevel vært nære en scoring, senest i kampen mot Watford med et tverrliggerskudd i første omgang.

Det har allikevel ikke blitt noen assist eller scoring på Pogba så langt og dermed virker de 89,25 millioner pund de brukte på ham bortkastet så langt. Pogba har allikevel bevist at han er en god spiller for Juventus de siste årene hvor han vant seriemesterskapet i Italia alle årene og hvor han var i en Champions League finale senest i 2015.

Så langt har Pogba kostet 89,25 millioner pund for ingenting, men vi kommer tilbake til dere så fort det endrer seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *