Publisert på

Effektive Watford ligger høyere enn forventet

Watford har så langt spilt en sesong helt på det jevne med 2 seire, 1 uavgjort og 2 tap, og de ligger akkurat nå på en god 9. plass. I dag slo de allikevel en av seriefavorittene Manchester United 3-1.

I kampen mot United viste Watford akkurat det de har vist så langt i sesongen, nemlig effektivitet. 10 skudd endte med 3 mål og seier.

Så langt denne sesongen har Watford sendt av gårde 48 skudd og hele 10 av disse har gått inn i motstanderens mål og dermed kan Watford vise til en statistikk som sier at de scorer på hvert 5. skudd, og dette kan være forskjellen på 9. plass eller 19. plass.

Sunderland er et godt eksempel å sammenligne med Watford. De har sluppet inn like mange mål som Watford og har skutt 47 ganger, bare en gang mindre enn Watford, men har altså bare gjort 3 mål, og det er forskjellen på en plassering lenger opp på tabellen.

Watford kan altså så langt vise til at 20,8% av skuddene har gått inn mellom stengene og kan dermed vise til en god 9. plass så langt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *