Publisert på

Costa, Aguero og Zlatan innfrir forventningene i år

Så langt kan vi nok si at de store superspissene har innfridd. Et unntak er kanskje Harry Kane, men alle vet at han begynner sakte og kommer sterkere tilbake.

Diego Costa har startet sesongens sterkt. Han gjorde først seiersmålet mot West Ham rett før slutt. I neste kamp gjorde han det samme mot Watford, før det ble en assist i 3-0 seieren mot Burnley. I uavgjortkampen mot Swansea gjorde han begge målene, hvor en av dem var en vakker brassescoring, før han til slutt laget trøstemålet i tapet mot Liverpool sist.

Overraskende er det nok ikke at alle målene Costa har scoret kom med høyrefoten. I tillegg har han vist en oppofrende spillestil hvor han ved flere tilfeller så og si har kjempet ballen i mål.

Sergio Aguero har også kommet godt i gang i årets sesong, til tross for at han nå opplevde et lite tilbakeslag gjennom en utestengelse for en albue. Samtidig så har laget hans også kommet strålende i gang og ligger på førsteplass med 5 av 5 mulige seire.

Sergio rakk å være med på 3 kamper før han ble utestengt og det ble mål i 2 av dem. City sin hurtige, men ballbesittende spillestil gir motstanderne mye problemer i egen boks. Dette har Aguero dratt nytte av 2 ganger, ettersom 2 av hans mål har kommet på straffer. Først mot Sunderland og så mot Stoke City. Hans siste mål kom også mot Stoke og var et hodestøt fra en døball.

Aguero gjorde i tillegg 3 mål i den Champions League kampen mot Borussia Mönchengladbach. Han virker å være i storform og godt i rute så langt i sesongen.

Zlatan Ibrahimovic har så langt scoret 4 mål på 5 kamper og har nok blitt den spissen United fansen håpet på, till tross for at han nå har blitt 34 år gammel.

Zlatan startet sesongen med et susende langskudd i Premier League debuten. I kampen mot Southampton scorer han først en på hodet før han setter inn en straffe. I derbyet mot City var United tapende lag, men Zlatan klarte allikevel å sette inn et halvvolleyskudd på en litt heldig retur fra Citys keeperdebutant Claudio Bravo.

Vi kan i alle fall konkludere med at superspissene har startet sesongen i forhold til forventningene etter å ha scoret 8.5% eller 12 av de 141 målene i Premier Leagues første 5 serierunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *